Despre noi

Restaurant Amuse

Amuse - locul unde vei întâlni autenticitatea, calitatea și bunul gust

Te invităm să descoperi bucătăria autentică turcească chiar în centrul orașului Brăila. Restaurantul este situat în centrul istoric al orașului, într-o clădire monument istoric, renovată în același stil clasic, cu un interior elegant și prietenos. Dispunem la parter de două zone de dinning, unde servim *a la carte*, iar la etaj, vă puteți bucura de un spațiu intim, cu o capacitate de maxim 40 de persoane, unde organizăm evenimente de tip botez, moț, cununii, aniversări, dar și reuniuni, business meetings sau workshop-uri.
Terasa restaurantului este o oază de verdeață și relaxare. În timp ce dvs. vă bucurați de momente unice, copiii se pot juca în voie, în aer liber, la locul de joacă special amenajat.
Dacă îți plac preparatele din bucătăria turcească sau încă nu le-ai descoperit, Amuse este locul potrivit să le încerci. Bucătarii noștri Chefi de naționalitate turcă, nu numai că au experiență de peste 30 ani în domeniu, dar au și crescut cu aceste preparate, iar mai autentic decât la Amuse, nu există.
Din meniul nostru nu lipsesc preparatele turcești la grătar, cum ar fi Adana, Kebap, aripioarele pe grătar, chifteluțele pe grătar, Mix Grill ul, dar nici aperitivele specifice, cum ar fi Hummus, Salata Tabouleh, Falafel sau Rulourile de brânză Sigara Boregi. În secțiunea MENIU puteți descoperi meniul nostru complet!
Pe lângă delicioasa mâncare turcească de *te lingi pe degete*, Amuse vă oferă și o selecție de Pizza pe vatră, din aluat făcut în casă și sos de roșii homemade din roșii de la fermă locală. Suntem foarte atenți la calitatea ingredientelor ce le folosim pentru preparatele noastre și încercăm să cumpărăm cât mai mult de pe plan local.
Din meniul nostru nu lipsesc, nici preparatele din bucătăria românească realizate de către chefi experimentați cu peste 30 ani în domeniu. Cum altfel vă putem trata la malul Dunării, dacă nu cu o Saramură de Somn, un Crap Prăjit cu mujdei și mămăliguță sau niște Papanași cu dulceață de vișine?

La Amuse dorim să vă oferim preparate cu un gust unic și delicios și o experiență de neuitat.

Vă așteptăm cu drag!